fbpx

.

Az a bizonyos fehér távirányító motiváló igaz története...

Mind egy aprócska gondolattal, majd tettekkel kezdődik és kitartással folytatódik, míg végül megvalósul.

Az a bizonyos fehér távirányító… kis apró ketyere, de a mi életünkben hatalmas kincs jelképe.

Bő két hónapja szabaddá engedtük a gondolataink és minden korlátozó gondolattól mentesen az élet játékában elmentünk Tenerifén megnézni egy ingatlant, ami nagyon tetszett, de az árának a töredéke sem volt meg számunkra.

Mi mégis játszani kezdtük a teremtés játékát. Tégy úgy mintha… mintha megvehetnénk könnyedén, ha tetszik. A képeken varázslatos volt, de a valóság hatalmas csalódás, de nem csüggedünk, mert a játék még nem ért véget, míg fel nem adjuk és korlátozzuk magunkat és a gondolatainkat.

Aztán egyik nap megcsörrent a telefonunk, az ingatlanos hívott, hogy szerinte van itt valami igazán különleges. Megnéztük…. 
Úgy fogtunk kezet a tulajdonossal, mintha rendelkezésünkre állna az összeg. A 7.000 nm-es mesebeli birtok a rajta lévő 10 apartmannal 1.200 nm-en azonnal elvarázsolt. Mintha hazaértünk volna a tulajdonos bácsi előző életben a nagypapám lett volna érzés fogott el.
 
Már láttuk a lelki szemeink előtt, ahogy felvirágoztatjuk a helyet és évente több száz élményekkel teli boldog vendéggel telik meg a bejárati ajtón túli ékszerdoboz.
Nem az volt onnantól a kérdés, hogy szeretnénk-e, hogy a fejünkben megszületett kép megvalósuljon-e, hanem „csak” a hogyan volt a fő kérdés.
 
Aztán jött az ötlet. Fogjuk össze a merész álmokat megvalósító embereket, családokat, akikkel együtt megvásároljuk mi pedig mivel itt élünk gondoskodunk az üzemeltetésről és beletesszük azt a bizonyost pluszt.
 
Megszületett a Canaan in Tenerife ötlete, ahol a tiszta és felszerelt apartmanok mellett különleges életérzést élhetnek át vendégeink.
 
Érezzük, hogy a test és a lélek jólétének helyszínére leltünk. Tökéletes helyszín a napsütötte Tenerifén arra, hogy vendégeink magukra találjanak újra, fejlődjenek és inspirálódjanak.
 
Hetekig nem aludtunk igazán, a háttérben jogászokkal, pénzügyesekkel, ügyvéddel, könyvelőkkel egyeztettünk és készítettünk egy tervet és szerződést.
 
Kölcsönkértünk, hogy le tudjuk foglalózni, mert a jó ingatlanok nem várnak heteket…
 
Beszélni kezdtünk az álmunkról és özönlöttek az érdeklődök, akik euró alapú ingatlanba fektetnének akár már kisebb tőkét is. A sok száz érdeklődőből 9-en jutottak át az álmodozás és a valós cselekvés hídján. Most velünk együtt ők a mag és a kezdeti tulajdonosi kör. Mi hiszünk az összefogásban és tudjuk, hogy az óceán is apró cseppekből áll össze. Valaki szó szerint a párnája alól vette ki a megtakarítását és társult hozzánk és így a pénze dolgozik helyette, meg mi Sankóval… 🙂
 
Több mélypont is volt megvallom. Legtöbb helyről azt hallottuk, hogy nagyfalat, nem a mi szintünk, úgysem fog sikerülni…
 
Volt amikor beengedtük a fejünkbe, de aztán átbillentünk, mert történt valami, valaki küldött egy gondolatot egy ötletet.
 
Nagyon beletettük minden erőnket, de aztán a határidő előtt láttuk, hogy kevés az idő a megvalósításhoz a partnereink bevonzásához.
 
Megfordult a fejemben, hogy kiszállunk és talán 1-2 évig kemény munkával vissza tudjuk fizetni a tartozásokat és valahogy elcsitítjuk Sankóval a vonzódást a lehetőséghez, hogy adjunk és kapjunk a teremtés által.
 
Nem jött össze nov. 17-i határidőig a pénz. Aztán ott valahol a legmélyén nagy erősre sírások után jött az ötlet.
 
Álljunk a tulajdonos elé és mondjuk meg, hogy mindent megtettünk, továbbra is nagyon szeretnék, de jóval kevesebb összeg áll a rendelkezésünkre, de szeretnénk még időt kapni. Ezért felajánlottuk, hogy addig ingyen dolgozunk és minden bevételt 100%-ban a rendelkezésére adunk, míg össze nem jön a vételár egy jelentős része.
 
Elszántságunkat értékelte a tulajdonos és bár eladni szeretné a kincsesoboz birtokot, de számunkra bérbe adta, hogy már elkezdhessük a megvalósítást és legyen időnk bevonzani a további társainkat. Azt pedig nem fogadták el, hogy ingyen dolgozzunk, mert lesz vele bőven munka, ha igazán jót szeretnénk.
 
… és hogy jön ide a fehér kütyü? Az a kapunyitója a panorámás birtoknak az Atlanti-óceánra, amit több százszor képzeltem el napközben vagy lefekvés előtt, hogy már a kezemben van.
Ünnepélyes és örömteli pillanat volt két napja. Ténylegesen átvettük a kulcsokat és azt a bizonyos fehér távirányítót.
 
2023. dec. 1-től a Canaan in Tenerife velünk együtt fogadja vendégeit egy különleges napsütötte birtokon 1-8 fős apartmajainkban és közben pedig mi beletesszük a szívünket lelkünket és bízunk benne, hogy a partnereink is megérkeznek.
 
Még van előttünk feladat és tanulnivaló, de egy újabb tapasztalás, hogy a nagy álmok egy aprócska gondolattal, majd tettekkel kezdődnek és kitartással folytatódnak, míg végül megvalósulnak. 😍😘
 
Ha pedig jönnétek hozzánk feltöltődni vagy lennétek a társtulajdonosaink írjatok kérlek nekünk:
 
Ha telefonszámot is küldtök, akkor csörgök 😘
 
 

AZONNAL online hozzéférés a
Mosolyka - Majd helyett MOST MOZIFILMHEZ:

Nézd a számítógépeden, laptopodon, táblagépeden, a mobilodon vagy kösd össze a tévéddel és nézd azon.

2 990 Ft/ 48 órás hozzáférés