fbpx

.

Működő papírtekercseket gyártó barátunk cége
ügyfélkörrel Pest megyében eladó!

Nyugdíjazás miatt pénztárgépszalag és egyéb papírtekercseket gyártó vállalkozás, kiépített beszállítói és ügyfélkörrel, kompletten berendezésekkel eladó

Ez a dinamikus vállalkozás 2013-ban alakult, de büszkélkedhet 30 éves vállalkozói múlttal, valamint egy erős és megbízható ügyfélkörrel, ideértve viszonteladókat és nagykereskedőket is. Emellett egy széleskörű papíripari alapanyag beszállítói hálózattal is rendelkezik. Az aktuális árbevétel tovább növelhető a közvetlen végfelhasználók számára történő értékesítési lehetőségek kihasználásával. A teljes befektetés összege biztonsággal 2-4 év alatt megtérülhet a korábbi adatok statisztikái alapján.

Az eladás részeként három 1 színű flexo tekercselő és vágógép is tartozik hozzá (1100 mm szélesség, max. 300 mm átmérőjű késztermék), továbbá két csomagoló gép és két pántoló gép. Az eladási ár tartalmazza a gépek mellett a tartalék alkatrészeket is, beleértve az elektronikus motor vezérléseket, motorokat, valamint egyéb kiegészítő alkatrészeket, gumihengereket és kisgépeket. A készlet értéke az aktuális készletérték alapján kerül meghatározásra.

Ezenkívül a céghez tartozik egy 200 négyzetméteres bérlemény, valamint egy modern weboldal is. Az eladás részeként lehetőség van betanításra a vállalkozás működésének hatékony kezeléséhez, valamint közreműködési lehetőség megegyezés alapján. További tanácsadás nyújtható a vállalkozás technikai fejlesztéséhez és ügyfélkörének bővítéséhez.

Milyen lehetőségeket látsz ebben a vállalkozásban, amivel nemcsak növelheted annak értékét, de az életedbe is bőséget hozhatsz?

Egyeztessünk, amit tudunk és tapasztaltunk 100%-ban adjuk át a céggel együtt. 

Érdeklődni: [email protected] vagy +36202539192