fbpx

01 "El Medano" Luxus Apartman Eladó földszinten közvetlen kerti terasszal

Bemutatjuk legnagyszerűbb remekművünket, a rendkívüli „El Medano” Luxus Apartmant a földszinten, közvetlen hozzá féréssel a gyönyörű teraszhoz és a kerthez.  Ez a fényűző apartman a gazdagság és a báj megtestesítője. A kiterjedt területen átívelő „El Medano” fényűző belső terekkel díszített pazar menedéket kínál.

Az apartman egyedi vonzerejét fokozza a kőfal, amely a hegyről származó autentikus lávaköveket mutatja be, rusztikus és magával ragadó hangulatot árasztva a térben. A két egyszemélyes ágy páratlan kényelmet ígér éjszakákon át, míg a hatalmas íróasztal produktív erőfeszítéseket tesz lehetővé.

Tapasztald meg az igazi kényeztetést a luxus berendezéssel és modern kényelemmel büszkélkedő pazar az apartmanhoz tartozó fürdőszobában. Külön zuhanyzó egészíti ki a fürdőkádat, biztosítva a pihenés pillanatait.

A hívogató ülősarokkal díszített kerti terasz közvetlen hozzáféréssével lehetővé teszi, hogy stílusosan élvezd az életet a szabadban. Élvezd egy igazán egyedi tartózkodás varázsát, ahol a luxus, a nyugalom és a természeti szépség találkozik. A Te kényelmed a legfontosabb, amelyet átgondolt kényelmi szolgáltatások egészítenek ki, beleértve a wellness részét képező közösségi fűtött medencét. 

2 fős családnak ideális

pazar fürdőszoba fürdőkáddal, zuhanyzóval

földszinten közvetlen hozzáférés a gyönyörű teraszhoz és a kerthez

kis konyha beépítése szükséges egyszerű ételekhez, harapnivalókhoz

Fűtött medence

VEDD FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

Mosolyka és Sankó

Nézz szét, ismerd meg a birtokot, és vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy többet megtudj a részletekről. Az élet öröme most kezdődik!

+36 20 282 39 67