fbpx

Azt mondták nem fog menni...

Hála ebben sem volt igazuk 🙏😊

Már csak eddig visszanézhető Mosolyka és Sankó üzenete!

Ennyi ideig nézheted vissza a webinár videó felvételét:

Nap
Óra
Perc
Mp

👈 ITT NÉZHETED MEG A WEBINÁR FELVÉTELÉT

A befektetők helye korlátozott! Ha szeretnél csatlakozni Mosolyka sikertörténetéhez Tenerifén írj sms-t Mosolykának és Sankónak erre a számra 06202823967 az email címeddel, és a befektetni kívánt összeggel és küldjük neked a megállapodást, hogy mielőbb biztosítva legyen a helyed.

Írhatsz emailt is ide: [email protected], de azokat vesszük előre akik sms-t írnak!

MI A KONCEPCIÓNK?

A világnak nincs szüksége egy újabb ötcsillagos luxushotelre… Viszont bődületesen nagy igény van olyan helyekre, ahol jelen van a tudatosság és a valódi értékeket képviselők találkozhatnak és inspirálhatják egymást. Ahol eltávolodás helyett kapcsolódás van önmagunkkal és másokkal is. 

Kiemelkedően sok ember elfáradt, túlhajszolt, és nem találják hogyan és hol töltődhetnének fel. A Canaan in Tenerife Holistic Wellness Retreats azért született, hogy teret és időt biztosítson kapcsolódni, feltöltődni és színes programok által erőt meríteni a legmerészebb álmokhoz. Nem mellesleg a mesebeli és napsütötte birtok páratlan Atlanti óceáni kilátással ajándékozza meg az ide látogatókat. 

Kevesen vannak, akik ne hallottak volna Mosolyka és a férje Sankó életéről. Elképesztő amit már eddig is tettek és elértek. Több ezer emberből hozták elő a bennük rejlő lelkierőt. Amit ők ketten képviselnek abban ott van a kitartás, az életigenlés és a majd helyett MOST filozófia, tenni magunkért és másokért. 

Több mint 15 éves munkásságuk tapasztalatát, kapcsolatát és erejét építik bele az újabb céljukba. Olyan társakat keresnek, akikkel értékeik egyezőek. Tevékenységüket bővítették. A Canaan in Tenerife Holistic Wellness Retreats az az ingatlan, ami a fedezete annak az üzleti vállalkozásnak, amibe tulajdonostársként maximum 49 % részesedésig társakkal szeretnék megvalósítani, hogy még többen tudják magukból előhozni a lelkierejüket és valóra váltani a legmerészebb álmaikat. 

Millió ingatlan van a földön, ami még mesés is, de amit és ahogyan tesznek a birtok mellé magukból szívvel-lélekkel olyat kevesen tudnak… ezért is működik már most is teltházzal.  

Legyél a társuk ebben a vállalkozásban és Földi utazásban! Legyen jobb hely a Föld, mint amikor ideérkeztünk… 

BEFEKTETŐNK SZERETNÉL LENNI?

Add meg az adataidat és csatlakozz Mosolykához és Sankóhoz!

4 lépésben tudsz Moskolya befektetője lenni:

1. Írj sms-t az email címeddel, és a befektetni kívánt összeggel Mosolykának és Sankónak erre a telefonszámra: 06 20 282 39 67 írhatsz emailt is erre az email címre: [email protected], de azokat vesszük előre, akik sms-t írnak!

2. VAGY kitöltheted a lenti részletes űrlapot is, a megadott email címedre pár napon belül elküldjük a megállapodást, amin már a te adataid szerepelnek.

3. A megállapodást aláírva küldd vissza Mosolykának és Sankónak emailben! Ezután Mosolyka és Sankó is visszaküldik neked emailben az aláírt megállapodást.

4. Utald át a befektetni kívánt összeget Mosolyka szerződésben szereplő bankszámlájára!

Adatvédelmi tájékoztató | ÁSZF | Minden jog fenntartva. Mosolyka © 2024